Informatie voor leveranciers

 

Algemene Leveranciersvoorwaarden

De Algemene Leveranciersvoorwaarden kunt u hier bekijken.

 

Een effectief marketing platform voor bedrijven

GroupDeal is een dagaanbiedingen platform dat producten en diensten aanbiedt tegen een aantrekkelijke prijs. GroupDeal is begin 2010 gelanceerd en heeft sindsdien duizenden producten en diensten aangeboden, uiteenlopend van mode, sieraden, elektronica, beauty & wellness, cursussen, evenementen, erotiek en weekendjes weg. Een andere belangrijke productcategorie voor GroupDeal zijn de gratis producten en euroknallers. Met deze acties bereikt GroupDeal in één keer duizenden consumenten. Alle deals staan 24 tot 72 uur online.

Uw deals brengen wij onder de aandacht door dagelijks een nieuwsbrief uit te sturen naar 1,1 miljoen personen. Het is ook mogelijk uw aanbieding extra onder de aandacht te brengen van ruim 1,8 miljoen personen middels een advertentie in De Telegraaf. Vraag uw inkoper naar de voorwaarden.

 

Criteria aanbiedingen

- Het product dient een goede kwaliteit te hebben met een duidelijke USP voor de consument
- De prijs van het product/ dienst moet lager zijn dan die van bekende webshops of een korting bieden van 50 tot 100%
- De producten dienen snel uitgeleverd te worden (3-5 werkdagen) en bij voorkeur via ons eigen verzendhuis verstuurd te worden
- GroupDeal is niet voorraadhoudend

Heeft u een mooie deal die goed aansluit bij onze doelgroep neem dan contact met ons op via bedrijven@groupdeal.nl en wellicht ziet u uw product/ dienst binnenkort terug op GroupDeal.