• Altijd de goedkoopste deals
 • Gemakkelijk achteraf betalen
 • Klanten beoordelen ons met Logo van trustpilot
Dagelijkse deals tot 70%

Contact

Door uitval en drukte wegens corona is uw zending vertraagd. We doen er alles aan om uw pakket alsnog z.s.m. te verzenden. Excuus voor het ongemak.

 • ACTUELE INFORMATIE KLANTENSERVICE

  Door de vele orders die wij hebben ontvangen sinds de laatste beperkingen i.v.m. het coronavirus en de overgang naar een nieuw klantenservice systeem kunnen wij het aantal binnenkomende contacten niet beantwoorden binnen de termijn die u van ons gewend bent. 

  Uiteraard mag dit voor u als klant geen consequenties hebben, dit betekent dat bij een retour of garantie aanvraag de datum van uw mail leidend is. Ook zijn wij ruimer met de retourtermijn, deze is tijdelijk van 14 naar 30 dagen verhoogd. 

  Wellicht heeft u geprobeerd te bellen en bent u door het hoge aantal telefoontjes uit de wachtrij gevallen, onze welgemeende excuses hiervoor. We hebben om deze reden de telefonische klantenservice tot 1 maart gesloten. 

  Wij werken op dit moment met alle medewerkers van de klantenservice aan het inhoudelijk beantwoorden van de mail die u heeft gestuurd, we behandelen alle mails op volgorde van binnenkomst. 

  U helpt ons enorm door niet opnieuw te mailen met een vraag waar u reeds eerder een mail over heeft gestuurd.

 • Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice?

  Je kunt onze klantenservice bereiken via info@groupdeal.be of bellen naar+31 (0)88 - 824 8595 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur).

  De reizen op onze website worden afgehandeld door Bookunited. Heb je een vraag over een reis? Bel dan naar 088 – 033 1540.

  Bedrijfsgegevens

  LET OP: DIT IS NIET HET RETOURADRES. RETOUREN NAAR DIT ADRES WORDEN HELAAS NIET GEACCEPTEERD.

  Mediahuis E-Commerce B.V., handelend onder de naam GroupDeal (onderdeel van Mediahuis Nederland)
  Basisweg 30
  1043 AP Amsterdam

  KVK: 34384253
  BTW: NL82.21.24.853.B01